Halv pris på Tæpperens

Spar op til 50% På tæpperens af væg-til-væg tæpper

Kampagne på professionel tæpperens for erhverv.

Vi renser alle slags tæpper.

Få op til 50 % rabat - Ring tlf. 7170 0379

Gulvtæpper i en virksomhed er meget udsatte og skal renses og vedligeholdes for at bevare en pæn overflade og forlænge levetiden. Opsamlet snavs, som jord og grus, er en større årsag til at et tæppe ikke lever så længe som det burde, og giver muligheder for at utøj og bakterier uhindret kan leve i tæppet.

Udgifter til en professionel tæpperens er minimale taget i betragtning af, hvad det koster at udskifte selve tæppet. Derfor giver regelmæssig rens af virksomhedens tæpper god mening – også økonomisk.

Alle priser er excl. moms 

Rex Service støtter:

De kan trygt overlade deres tæpper til os, vi har mange års erfaring.

Fastliggende tæpper

Vores m² priser er således
$ 12,50 Pr. m²
  • Væg til væg tæpper
  • Fastliggende tæpper
SPAR 50%

Ægte & løse tæpper

Vores m² priser er således
$ 165,- Pr. m²
  • Ægte handvævede tæpper og kelim
  • Saggy Rya & uld tæpper
  • Rya & maskinvævede uld tæpper
KAMPAGNE

Vi har allerede hjulpet mange ligesom dig

Vi har allerede hjulpet mange ligesom dig

10 år i branchen

Vi har med over 10 år i branchen allerede hjulpet mange virksomheder med tæpperens. Det giver os en solid erfaring og know-how på de fleste typer tæpper.

Det betyder, at du trygt kan lade os klare dine tæpper, så du kan invitere kunder på besøg uden at være flov over pletter eller snavs.

Skal vi komme forbi dig og tage en snak om dine tæpper? Udfyld formularen til højre - så er du allerede godt på vej til at spare penge på din tæpperens.

Vidste du at?

Mange er ikke klar over, at det vi ser, kun en er brøkdel af det snavs et tæppe indeholder. Det vi ser er kun toppen af isbjerget. Op til 85% af det snavs der er i et tæppe, ligger dybt begravet og kan derfor ikke umiddelbart ses. Regelmæssig støvsugning er en nødvendighed for at holde tæppet rent.
De fleste husholdnings støvsugere er dog ikke effektive nok til at komme helt ned i tæppet, hvor snavset er og bakterierne lever.
Det er et arbejde for et professionel tæpperens firma som Rex Service, der med vores avancerede udstyr, og mange års erfaring, kan vaske og rense næsten alle slags tæpper og møbler - helt i bund.

10 gode grunde til at anvende tæpperens året rundt

1 Øger dit tæppes levetid.

Regelmæssig professionel tæpperens øger markant dit tæppes levetid.

2 Tæpperens øger luftkvaliteten.

Tæpper fanger luftbårne forurenende stoffer; disse forurenende stoffer skal fjernes for at beskytte gulvtæppet og få en god luftkvalitet.

3 Lettere at vedligeholde.

Tilsmudsning består hovedsageligt af tør jord; når tæpper regelmæssigt holdes rene, kan det meste snavs fjernes med almindelig støvsugning.

4 Tæpperens fjerner pletter.

Pletter kan tiltrække mere tilsmudsning. Omgående fjernelse beskytter tæpper fra skader.

5 Forhindrer allergener og bakterier.

Tæpperens forhindrer opbygning af allergener og bakterier. Fugtig tilsmudsning af tæpper kan resultere i opbygningen af et meget usundt og forurenet indeklima.

6 Forbedrer udseendet

Tæpperens forbedrer udseendet af ethvert rum. Rene, velholdte tæpper taler meget om den samlede renlighed af et hjem eller en facilitet.

7 Forbedrer moralen

Tæpperens forbedrer moralen, fordi medarbejdere føler sig bedre tilpas i deres arbejdsmiljø, når det er rent. Dette omfatter også tæpper.

8 Indbydende udtryk

Tæpperens får tæpper til at se rene og friske og mere indbydende ud.

9 Fjerner husstøvmider

Tæpperens fjerner husstøvmider og andet, der kan have fundet sit hjem i tæpper.

10 Fastholder garanti.

Tæpperens fastholder et tæppes garanti. De fleste tæppers garantier kræver, at tæpper rengøres med ekstraktionsrensere inden for et bestemt tidsrum, normalt hver 12 til 18 måneder.

Kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os

Vi elsker at tale med vores kunder og vi vil gerne kontaktes. Har du en opgave du ønsker vi skal løse, så ring til os, eller udfyld formularen, så kontakter vi dig..

  • +45 7170 0379
  • ferslev@rexservice.dk

Pantkasse

Ejendomsservice

Rengøring

Tæpperens

Luk menu

Skal vi kontakte dig?

Få et Gratis og 

uforpligtende tilbud

{{alt_text}}